22.4.2024. 11:57
0
Slučaj u bh. gradu: Sin pronašao novčanik sa 1.500 KM pa ga dao majci, osumnjičeni za utaju i prikrivanje
FOTO: Centralna banka BiH
Policija sumnjiči Teslićanina D. S. da je pronašao novčanik u kojem je bilo oko 1.500 KM, te da je da je uzeo dio novca.

Novčanik i preostalu sumu dao je majci D. G., saznaju Nezavisne novine.

Policija ga sumnjiči za krivično djelo utaja, a njegovu majku da je izvršila krivično djelo prikrivanje.

Policijskoj stanici Teslić 19. aprila oštećena osoba iz Teslića prijavila je da joj je nestao novčanik sa ličnim dokumentima i novcem.

- Operativnim radom na terenu policajci su identifikovali D. S. za kojeg postoji sumnja da je pronašao i protivpravno prisvojio navedeni novčanik, koji je nakon toga predao osobi D. S. Nakon dokumentovanja predmeta protiv njih će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima, navode iz PU Doboj.

Teslić
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.