16.7.2024. 8:42
0
Detalji krvavog obračuna u Banjoj Luci: Muškarac uboden u vrat, odmah je pao na asfalt
FOTO: ilustracija
Dvojica muškaraca bila su nedaleko od hotela "Krajina" u Banjoj Luci i odjednom je jedan drugog ubo nožem ili nečim drugim. Mislim da ga je ubo u vrat. Nakon toga je ovaj odmah pao na asfalt.

Ovo je za Nezavisne novine ispričao Banjalučanin koji se tih momenata našao nedaleko od krvavog obračuna.

- Vidio sam dvojicu da se tuku i jedan je drugog ubo, čini mi se u vrat. Mislim da su u pitanju migranti, rekao je ovaj Banjalučanin za isti medij.


Kako dodaje, tu su se potom "stvorili" i policija i Hitna pomnoć, koji su stigli rekordnom brzinom.

- Ljudi iz obližnjih lokala su u međuvremenu prišli. Policija je došla, blokirala sve. Kada je Hitna transportovala napadnutog muškarca, vidio sam da mu je vrat zavijen, kaže ovaj Banjalučanin, koji kaže da je vidio i mnogo krvi.

Podsjetimo, oko 21.10 sati Policijskoj upravi Banja Luka prijavljeno je da je u blizini hotela "Krajina" u Banjoj Luci u toku fizički obračun dvije osobe, te da jedna ima vidljive povrede.

- Povrijeđenoj osobi se ukazuje ljekarska pomoć na UKC RS. Policajci su na mjestu događaja i preduzimaju neophodne mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja, rečeno je za Nezavisne novine iz PU Banja Luka.

Banja Luka
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.