25.7.2024. 18:58
6
Advokatica Alena Begović: Admir Arnautović Šmrk nije učestvovao u tučnjavi!
Advokatica Alena Begović, koja zastupa Admira Arnautovića Šmrka, potvrdila je da je za "Avaz" da je on lišen slobode zbog sumnje da je učestvovao u tučnjavi.

- Lišen je slobode danas u 13:20 sati, bit će zadržan samo 24 sata, do sutra, zbog učestvovanja u tuči iz člana 174. KZ FBiH – kazala je za „Avaz“ advokatica Begović.

Na pitanje da li je tačno da je pretukao mladića iz Dubaija, advokatica Begović je kazala da Šmrk nije učestvovao u tučnjavi.

- On apsolutno nije učestvovao u tuči, mi ne znamo ni da li je došlo do tučnjave, ali je to ono šta mu se stavlja na teret - kazala je advokatica Begović.  

(Sead M.)

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.