31.8.2024. 16:07
0
Teška nesreća u Sutini kod Mostara: Kamion sletio u provaliju, vozač prevezen u bolnicu
FOTO: hercegovina.info
Na magistralnoj cesti M17, kod Mostara na lokalitetu Sutina danas se oko 13:40 dogodila saobraćajna nesreća.

Kamion je probio zaštitnu ogradu i sletio prema Neretvi. Na mjesto događaja upućeno je više vatrogasnih vozila kako bi pomogli hitnoj pomoći da izvuku vozača, prenosi Hercegovina.info.

Pridružili su im se i pripadnici intervente spasilačke službe kako bi pomogli u izvlačenju vozača.

Saobraćaj na M17 bio je u potpunosti obustavljen, zbog čega su bile formirane velike kolone u oba smjera. Reporter Hecegovina.info s mjesta događaja javio je da je saobraćaj pušten i trenutno se odvija regularno, a večeras će se pristupiti izvlačenju kamiona. 

Neslužbeno se doznaje da se radi o kamionu firme HP investing, a prema izjavama očevidaca, vozač kamiona je izbjegavao automobil iz suprotnog smjera koji je na punoj linji pretjecao drugi automobil. Da ne bi došlo do direktnog sudara, vozač HP Investinga je skrenuo i završio u provaliji.

Na vozilu je nastala totalna materijalna šteta, a prema prvim informacijama u kabini je bio samo vozač koji je preživio pravim čudom.

Promet je pušten i trenutno se odvija regularno, a večeras će se tokom noći pristupiti izvlačenju kamiona.

Mostar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.