16.10.2024. 13:56
0
Šokantni detalji smrti Džejle Drapić: Stomatolog navodno od porodice tražio "da mu ne udaraju na egzistenciju"
Ne stišava se bura nakon smrti Džejle Drapić, 16-godišnjakinje iz Sarajeva. Podsjećamo, Džejla je preminula nakon komplikacija prilikom stomatološke intervencije.

Prema nezvaničnim saznanjima Avaza, Džejla se liječila u stomatološkoj ordinaciji "Mekić" u vlasništvu doktora Harisa Mekića. 

I dok se čekaju rezultati obdukcije, nakon čega će precizno biti utvrđeno kako i zbog čega je nesretna djevojka preminula, šokantno je ponašanje ljekara na koje niko nije ostao imun, a pogotovo članovi porodice preminule Džejle Drapić. 

Prema informacijama Avaza, navodno, nakon što su iz porodice Drapić uputili poziv stomatološkoj ordinaciji tačnije doktoru stomatologu Harisu Mekiću, s druge strane uslijedio je šokantan odgovor. 

- Ne udarajte mi na egzistenciju - rekao je doktor Mekić na zaprepaštenje članova porodice.  

Podsjetimo, o cijelom slučaju obaviješteno je Tužilaštvo Kantona Sarajevo, koje je pokrenulo istragu kako bi utvrdilo okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.