26.12.2015. 11:17
0
Rotkva i med su odlučna kombinacija za dječiji kašalj
Vrijeme je prehlada, a uz trenutnu situaciju sa zagađenim zrakom, kašalj kod djece je neizbježan. No, uzrok kašlja može biti i suh zrak u prostoriji u kojoj dijete boravi, sušenje odjeće na radijatoru, kućna prašina...

Bez obzira zbog čega vaše dijete kašlje, savjetujemo vam da isprobate odličan prirodni lijek.

Sve što vam je potrebno jeste jedna rotkva i domaći med. Rotkvu ogulite i sredinu malo iskružite, ali ne do dna. U iskruženi dio stavite kašiku meda, rotkvu stavite na čašu i ostavite preko noći da odstoji. Tečnost koja bude ujutro u čaši, a koja je kmbinacija meda i rotkve, dajte djetetu malom kašikom jednom ili dva puta u toku dana. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.