18.11.2016. 20:25
0
Održano predavanje o odgoju i obrazovanju djece
U sklopu programa Educiranje za roditelje - očima djeteta" u petak je u Bijakovićima kod Međugorja održan susret na temu "Roditelji i stručnjaci - partneri u odgoju i obrazovanju".

Događaj je organiziralo Sveučilište Hercegovina i time nastavilo niz susreta stručnjaka s roditeljima i udrugama roditelja koji su angažirani oko dobrobiti i razvoja djece.

 Interaktivno predavanje vodila je dr. sc. Ivana Visković, koja ima dugogodišnje iskustvo u radu s djecom rane i predškolske dobi i odgoja i obrazovanja djece s teškoćama u razvoju te iskustvo vođenja radionica kvalitetnog roditeljstva i pružanja potpore roditeljima i odgajateljima u odgojno-obrazovnom procesu.

 Voditeljica je i koautorica Erasmus Plus projekta "Razvoj profesionalnih kompetencija odgajatelja i učitelja" za suradnju s roditeljima, a u pravcu razvoja partnerskih odnosa u optimalnom interesu djece.

 Interaktivno predavanje obuhvaćalo je kratko upoznavanje s teorijskim postavkama kvalitetnog odgoja i obrazovanja u optimalnom interesu djece, zatim praktične vježbe koje ukazuju na značajnost usklađenog odgojnog djelovanja roditelja i stručnjaka te značajnost emocijama potpomognutog učenja.

 Predavanje je omogućilo uvid u način rada na radionicama koje mogu pridonijeti razvoju kompetencija i roditelja i stručnjaka za rad s djecom, poglavito za razumijevanje djece s teškoćama u razvoju i njihovih roditelja.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.