15.6.2016. 13:55
0
Kratak put do savršenog kupatila
Tkanine, rustika, upečatljivi detalji…
Napravite savršeno kupatilo uz nekoliko izmjena i nove ideje! Uvijek birajte originalnost, bićete prepoznatljivi!

PRAKTIČNO
U nedostatku novca za ormariće, pribjegnite triku! Umjesto frontova, postavite platno. 
Djelovaće veoma dekorativno!

KORISNO
Praktična stvar za tuširanje - stakleni paravan! Odvojte lavabo i kadu i bezbjedno se tuširajte, bez prskanja poda. Osim toga, efekat ogledala daće osjećaj većeg kupatila!

SKOCKANO
Nabavite platnene kutije istih boja, postavite ih na policu i napunite kozmetičkim stvarčicama. Sve će djelovati skockano, baš kao jedna lijepa slika!

ROMANTIKA
Izgled kupatila ćete najbrže izmjeniti postavljanjem unikatnog ogledala! Pronađite ona kitnjasta koja su veoma IN! Zasijaćete sjajem epohe u trenu!

EKSTRAVAGANTNO
Dramatičnost ćete postići kombinujući crnu, crvenu i malo bijele. Jak kontrast i efektni detalji daće potreban ugođaj ovakvom ambijentu!

BOJE
Ukoliko imate mogućnosti, poigrajte se zidovima u toaletu. Osmislite neobične kombinacije i ubacite malo boje. Na taj način, vizuelno ćete povećati mali WC!

(Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.