10.4.2017. 14:28
0
Zvučnici koji lebde osvajaju tržište: Odličan zvuk i sjajan ukras u vašem domu
LG bežični zvučnici koji lebde iznad levitirajućeg postolja pružaju zvuk vrhunskog kvaliteta, a uz to primamljivim dizajnom predstavljaju i pravi vizuelni ugođaj. Osim upečatljivog izgleda, zvučnici pružaju korisnicima i mogućnost da slušaju muziku i drugi audio sadžaj kako u kući, tako i van nje.
PJ9 očaraće korisnike svojim levitiranjem koje je omogućeno snažnim elektromagnetima smještenim u postolju, zbog čega su kablovi nepotrebni. U jezgru se nalazi i omnidirekcioni zvučnik, kao i podvufer, pa je zvuk dubok i prodoran. Model uključuje i tehnologiju dvostrukog pasivnog radijatora, zahvaljujući kojoj se reprodukuju srednji i visoki tonovi.

Kada baterija kapaciteta deset sati počne da se prazni, ovi pametni zvučnici automatski se pripajaju za levitirajuće postolje i započinju bežično punjenje, bez potrebe za intervencijom korisnika i bez prekidanja zvuka.

PJ9 je kompatibilan sa IPX7 standardom, što ga čini otpornim na nepovoljne vremenske uslove, ukoliko se koristi napolju. Kako bi pružio korisnicima dodatne pogodnosti, uređaj posjeduje i Multipoint tehnologiju, koja omogućava da se putem Bluetooth konekcije sa zvučnikom povežu dva uređaja istovremeno, piše CDM.

“Posljednji doprinos našoj liniji premuim bežičnih audio aparata nije samo vizuelno upečatljiv, već prenosi i poruku naše kompanije da uvijek treba ponuditi nešto novo. Mi smo oduvijek bili posvećeni istraživanju novih koncepata kako bismo bili pioniri u stvaranju inovativnog dizajna za naprednu audio opremu, a PJ9 svakako predstavlja otjelotvorenje naše posvećenosti i upornosti”, ističe predsjednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.