15.11.2018. 15:27
0
Unesite toplinu u vaš dom ovim detaljima
Samo neki detalji su dovoljni da upotpunite toplu atmosferu u vašem domu, a ovo su neki od njih:

1. Ušuškajte se u tople i meke tkanine

Osim što zovu na opuštanje, pletene deke i mekani jastuci doprinose toplijem osjećaju cjelokupnog prostora. Ne bojte se da kombinujete različite teksture i uzorke. Sa nekoliko različitih deka prekrijte cijeli kauč ili naslonjač, a za dodatnu udobnost koristite jastučiće raznih veličina, oblika i boja.
 
2. Opustite se uz knjige i filmove

Uz niz aktivnosti koje mogu da se rade u domu kada napolju zahladi, gledanje filmova ili čitanje knjiga većini je omiljena aktivnost.

3. Poigrajte se svijećama

Osim što cijeli dom zbog njih miriše poput zimske bajke, svijeće obogaćuju prostor i čine ga opuštajućim i toplim. Poigrajte se svijećama različitih veličina i oblika i potražite svjećnjake koji će se uklopiti u tematiku vaše sobe, prenosi Zadovoljna.ba.

4. Dom ukrasite zimskim dekorom

Uz tekstile poput vune i pamuka, prostor možete da učinite prijatnim i uz ostali zimski dekor poput mekih tepiha i lampica u toplim bojama.


(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.