14.12.2022. 18:01
0
Majstor otkazao posao jer ga je žena ostavila: "Izvinite, zapio sam se u kafani"
Trenutak iskrenosti jednog emotivno ranjenog muškarca postao je hit na društvenim mrežama u Srbiji.

Izvijesni Slavko je bio tužan što ga je žena ostavila, da je morao odgoditi sve poslove za naredni dan.

On je Anamariji, koja ga je angažovala da joj postavi laminat, otvorio dušu i objasnio zašto sutra ujutru neće moći doći i uraditi posao.


- Dobro veče, Anamarija, ja da javim da ne mogu da dođem sutra u 7. Ostavila me je žena, zapio sam se u kafani, razumite me ili ne. Pozdrav, Slavko majstor za laminat, pisalo je u njegovoj poruci.

Anamarija je pokazala puno razumijevanje za novonastalu situaciju i rekla mu da posao može da sačeka dok Slavko odboluje. Slavko je bio veoma zahvalan za njenu empatiju.

- Hvala, doći ću za par dana. Ode danas žena, spakovala stvari. Ja došao kući, nje nema. Ostavila ručak, požalio se dalje Slavko, prenose srbijanski mediji.



Anamarija mu je potom napisala da joj je žao.

Njihova prepiska osvanula je na Twitteru i za kratko vrijeme postala viralna.

- Majstor ne laže, majstor odlaže,

- I pored svega, ručak ostavila - neki su od komentara.


(Admir O.)

 

Majstor
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.