29.10.2015. 19:30
0
Uložite viškove sredstava i ostvarite dodatne prinose
Raiffeisen CASH otvoreni investicijski fond sa javnom ponudom proizvod je Društva za upravljanje fondovima Raiffeisen INVEST i na tržištu je uspješno prisutan od januara 2012. godine.

Ukupna neto vrijednost Fonda u protekloj godini iznosila je 43 miliona KM. Fond je namijenjen fizičkim i pravnim licima koja žele uložiti viškove sredstava na kraći vremenski period i tako ostvariti dodatne prinose u odnosu na ostale vidove kratkoročnog držanja sredstava. U 2014. godini fond Raiffeisen CASH je ostvario prinos od 1,99%.

Minimalni iznos prve uplate prilikom kupovine udjela u Fondu iznosi 500 KM, a svaka naredna uplata iznosi minimalno 100 KM.

Ovaj fond klijentima omogućava pogodnosti u vidu ulaganja bez vremenskog ograničenja, zatim niskog praga minimalne uplate i fleksibilnosti uplata i isplata, bez ulazne i izlazne naknade. Novčana sredstva mogu se povući i njima se može raspolagati u svakom trenutku.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.