9.2.2016. 19:30
0
Raiffeisen banka svojim klijentima nudi sigurnu uslugu slanja ili primanja novca
Raiffeisen banka svojim klijentima nudi sigurnu uslugu slanja ili primanja novca putem Western Uniona.

Western Union je svjetska kompanija koja korisnicima svojih usluga, putem napredne tehnologije i jedinstvene svjetske računarske mreže širom svijeta, obezbjeđuje brz i pouzdan elektronski transfer novca.

Da bi se izvršilo slanje novca putem sistema WU, potrebno je da klijent popuni obrazac za slanje koji predaje službeniku banke uz predočavanje identifikacionog dokumenta.

Prilikom preuzimanja novca potrebno da primalac predoči identifikacioni dokument, te da zna informacije o kontrolnom broju transfera, ime i prezime pošiljaoca, zemlju iz koje je novac poslan, te iznos transfera.

Primalac može poslati ili preuzeti novac u najbližoj poslovnici Raiffeisen banke.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.