13.4.2017. 19:30
0
Raiffeisen grupa u Sarajevu organizovala prijem i prezentaciju za korporativne klijente
Raiffeisen grupa je u Sarajevu organizovala prijem i prezentaciju za korporativne klijente sa područja Sarajevskog kantona. Domaćini prijema bili su predstavnici članica Grupe - Banke, Leasinga i Investa.

"I ove godine nastavili smo sa organizacijom tradicionalnih prijema za klijente širom Bosne i Hercegovine. Počeli smo sa prijemom u Sarajevu, gdje smo uživali u zajedničkom doručku i druženju sa našim klijentima, a u narednom periodu, organizovat ćemo druženja i u drugim gradovima, u večernjem terminu. Iza nas je 25 godina stabilnog i uspješnog poslovanja na ovom tržištu, a ovdje smo kako bismo kreirali dugoročnu vrijednost, ali i podijelili zajednički cilj sa našim klijentima – a to je uspješno poslovanje i fer partnerstvo. Iskreno se zahvaljujem svim našim klijentima na dosadašnoj saradnji te povjerenju koje su nam ukazali te se nadam da ćemo našu uspješnu saradnju nastaviti i u budućnosti", rekao je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Pored prijema u Sarajevu, u narednom periodu bit će organizovana i druženja sa klijentima u Zenici, Tuzli, Banjaluci, Bihaću i Mostaru.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.