23.5.2017. 14:28
7
Ogorčeni Jusuf Nurkić odustao od investiranja u BiH: Ovo je prevara
Definitivno odustao od moguće investicije. “Bosmal = PREVARA Sud još VEĆA. I onda kažu živi i uloži novac u Bosnu”

Ovo su poruke kojem je na svom profilu na Faceboku napisao Jusuf Nurkić. O čemu se tačno radi, Nurkić nije želio komentirati, piše “Avaz“.

No, nezvanično saznajemo da je najbolji bosanskohercegovački košarkaš bio zainteresiran za kupovinu jedne od nekretnina u stambeno-poslovnom kompleksu Bosmal u Sarajevu, koja je ponuđena na licitaciji, ali i da je odustao nakon što mu nije omogućeno da obiđe željene nekretnine?!

Naime, za jučer i danas, od deset do 12 sati, bilo je zakazan obilazak Bosmala za sve potencijale kupce, koji su prethodno uplatili polog i time ispunili uvjet za licitaciju i obilazak Bosmala.

Danas, u predviđenom terminu, Nurkić se pojavio u Bosmalu, ali vještak, ne samo njemu i već nekim drugim potencijalim kupcima, koji su također uplatili polog, nije ni dozvolio da pogledaju nekretnine koje su na prodaju?!

Saznajemo da je centar NBA kluba Portland Trail Blazersa strpljivo sačekao da prođe 12 sati, a nakon toga i definitivno odustao od moguće investicije.


(Admir Oručević)

 
7
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.