20.2.2018. 21:54
0
Pojedini hrvatski mediji prenijeli: Ante Ramljak ponudio ostavku na mjesto povjerenika za Agrokor
FOTO: FENA
Više hrvatska portala objavilo je u utorak navečer kako je Ante Ramljak, prema neslužbenim informacijama, podnio ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika za Agrokor te da o tome traju razgovori u Banskim dvorima.

 Večernji list tako, pozivajući se na neslužbene izvore, piše da u hrvatskoj Vladi cijelu večer traju razgovori između hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i njegovog najužeg tima s predstavnicima vjerovnika Agrokora i Antom Ramljakom.

 Ramljak je, navode, zbog stalnih napada i pritisaka odlučio ponuditi ostavku, čemu su se navodno usprotivili predstavnici vjerovnika, prenosi Hina.

 Pozivajući se na dobro obaviještene izvore bliske dobavljačima Agrokora, s N1 također kažu kako je Ramljak poslijepodne Vladi ponudio svoju ostavku.

 Od izvora bliskih premijeru Plenkoviću, N1 doznaje kako je premijer intenzivno posvećen razrješenju situacije oko Agrokora te s koalicijskim partnerima komunicira o nekoliko mogućih scenarija.

 Jedan scenarij, po njima, uključuje odlazak potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić i Ante Ramljaka, drugi pretpostavlja odlazak Ramljaka, a prema trećem scenariju ne odlazi nitko, ali Ramljak dobiva dodatne suradnike.

 Da je Ramljak ponudio ostavku neslužbeno doznaje i Jutarnji list, na čijem portalu piše kako u Banskim dvorima cijele večeri traju sastanci o situaciji u Agrokoru i njegovoj budućnosti, da je tim sastancima prisustvovao i Ramljak, a iz zgrade Vlade, i to na stražnji izlaz, izašao je oko 21,20 sati.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.