14.12.2018. 19:30
0
Novogodišnje druženje predstavnika Raiffeisen banke sa medijima
U svečanom ambijentu Raiffeisen GALERIJE u zgradi Centrale Banke u Sarajevu upriličeno je novogodišnje druženje predstavnika Banke sa medijima, čime je obilježen kraj uspješne poslovne godine.

Raiffeisen banka nastavlja ostvarivati vrlo dobre poslovne rezultate što nas čini veoma ponosnim obzirom da jak bankarski sektor daje i doprinos stabilnoj ekonomiji zemlje.

Finansijski sektor ima ključnu ulogu u održivom ekonomskom rastu na način da podupire finansiranje i likvidnost, uz istodobno osiguravanje efikasnog upravljanja rizikom. I u budućem periodu nastavljamo sa prilagođavanjem naših digitalnih usluga s ciljem olakšanog pristupa bankarskim uslugama. 

Prateći svoju strategiju održivosti, Banka je bila veoma aktivna u podršci projektima fokusiranim na djecu i osobe sa posebnim potrebama te je u 2018. godini podržala preko 100 takvih projekata.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.