24.12.2018. 15:02
1
Prihodi samo od prodaje ski karata na Jahorini povećani za 150 posto
Investicije i radovi u Olimijskom centru Jahorina imaju odličan efekat već u prvom mjesecu rada skijališta.

Jahorina je 29. novembra prva u regionu pustila u rad skijalište, a za manje od mjesec dana rada zabilježeni su nezapamćeno dobri rezultati u svim segmentima, saopćeno je iz OC Jahorina.

Samo prihodi od prodaje ski karata u odnosu na decembar prošle godine porasli su za 150 posto. Odlični rezultati zabilježeni su i porastom prihoda od parkinga za čak 125 posto, a prihodi od ski škole OC Jahorina uvećani su za 290 posto u odnosu na prethodnu godinu.

Olimpijski centar Jahorina pripremio je i prednovogodišnji koncert Lepe Brene koji će biti održan na Jahorini 29. decembra, te koncert Nikole Rokvića 30. decembra.

(Fena / Haris Ahbabović)

Jahorina
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.