7.4.2019. 21:50
0
Više od 150 domaćih i inostranih izlagača na Sajmu turizma u Banjoj Luci
Međunarodni sajam turizma, na kojem se očekuje više od 150 domaćih i inostranih izlagača, bit će održan od 18. do 20. aprila u Banjoj Luci.

Na ovoj manifestaciji najavljeni su turistički radnici i turoperatori iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Turske, Mađarske i drugih zemalja.

Organizator sajma je „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka, a naglašavaju da turizam kao grana privrede postaje važan temelj izgradnje novih vrijednosti i odnosa među ljudima.

Turističkim radnicima i turoperatorima potreban je, dodaju, sajam, kao mjesto okupljanja, razmjene informacija i ponuda, te prezentacije turističkih potencijala i proizvoda.

Suorganizator Sajma turizma je Grad Banja Luka, a zemlja partner je Republika Srbija.

Za vrijeme trajanje ove manifestacije, bit će održana i Konferencija turizma, na kojoj će biti riječi o destinacijskom i receptivnom turizmu. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.