15.12.2019. 13:12
0
Profesor Nino Ćorić u Sarajevu predstavlja knjigu 'Korporativna komunikacija'
Na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu u utorak, 17. decembra, bit će predstavljena knjiga "Korporativna komunikacija" autora Nine Ćorića, vanrednog profesora na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, gdje je i voditelj Studija odnosa s javnošću.

Kako je najavljeno, knjigu će predstaviti promotori akademik Muris Čičić, rektor Sveučilišta u Mostaru prof.dr. Zoran Tomić, prof.dr. Nenad Brkić s Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i doc.dr. Vuk Vučetić s Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Prof.dr. Nino Ćorić gostujući je profesor na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije Univerziteta u Sarajevu i na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Glavni je urednik naučnog časopisa South Eastern European Journal of Communication te urednik biblioteke Komunikacij@ izdavačke kuće Synopsis.

Profesor Ćorić trenutno je i predsjedavajući Vijeća Agencije za poštanski promet BiH te član Vijeća Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) Bosne i Hercegovine.

Promociju knjige pratit će i prigodan muzički program.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.