16.12.2019. 8:46
0
Klijenti Raiffeisen banke BiH ponovo mogu koristiti kartične usluge
FOTO: Source.ba / Arhiva
Klijenti Raiffeisen banke BiH ponovo mogu koristiti kartične usluge, nakon što je nedjelju to bilo onemogućene zbog tehničkih problema.

Obavještavamo klijente da je riješen tehnički problem zbog kojeg je došlo do prekida u radu kartičnog sistema Raiffeisen banke uslijed čega je bilo onemogućeno korištenje kartica na bankomatima i POS uređajima u trgovinama kao i korištenje digitalnih kanala banke. 

Još jednom se iskreno izvinjavamo našim klijentima zbog neugodnosti izazvanih ovom situacijom, naveli su u saopćenju iz Raiffeisen banke.

Raiffeisen
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.