27.1.2020. 16:08
0
Do 31. januara rane prijave na NetWork 10 konferenciju
Svi koji žele biti dio najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, 10. izdanja NetWorka imaju priliku registrirati se do 31. januara 2020. godine i iskoristite najniže cijene kotizacija (Early Bird ulaznica) koje iznose 350 KM (+PDV), objavili su organizatori.

Samo dan kasnije iznos kotizacije se uvećava. Za prijave u periodu od 1. februara do 19. marta 2020. (regularna ulaznica) cijena kotizacije iznosi 450 KM (+PDV). Od 20. marta pa do same NetWork konferencije (kasne ulaznice) za učešće na konferenciji morat ćete izdvojiti 550 KM (+PDV).

Ove cijene ne važe za studente (koji nisu u radnom odnosu). Oni će se na NetWork moći registrovati po posebnoj cijeni kotizacije, koja iznosi 50 KM (+PDV).

-Zauzvrat, svi učesnici imat će priliku učiti od najboljih aktera IT industrije o aktuelnim temama koje uključuju: AI, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Open Source, Security & Compliance, Advanced Analytics i još mnogo toga, ističu organizatori.

Kao i prethodnih godina, NetWork će biti održan u Grand Hotelu Neum. U periodu od 25. do 27. marta 2020. godine svi njegovi konferencijski kapaciteti će danju biti u znaku NetWorka, učenja, razmjene iskustava o poslovnim rješenjima i kontakata.

(Fena)

 
NetWork
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.