2.4.2020. 19:44
0
Raiffeisen banka poziva klijente da transakcije obavljaju online
Zbog trenutne situacije uzrokovane epidemijom virusa „Covid-19“ Raiffeisen banka poduzima brojne mjere predostrožnosti, a s ciljem zaštite zdravlja, te ublažavanja negativnih efekata.
S ciljem što manjeg kretanja, Raiffeisen banka sve klijente poziva da svoje transakcije obavljaju online, korištenjem Raiffeisen Internet bankarstva, mobilnog bankarstva, te Raiffeisen bankarstva na Viberu. 

Preporučuje se plaćanje korištenjem kartica, putem mobilne aplikacije m-plati ili pametne narukvice.

Na stranici raiffeisenbank.ba su u svakom momentu dostupne najnovije informacije vezane za izmjene radnog vremena poslovnica, te druge relevantne informacije.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.