20.1.2021. 17:58
0
Ministar Adnan Delić najavio nova smanjenja nameta privrednim subjektima u Kantonu Sarajevo
Ministar privrede Kantona Sarajevo Adnan Delić, u okviru obilaska i upoznavanja sa javnim ustanovama, upravama i preduzećima, posjetio je danas Centar za napredne tehnologije, Upravu za šumarstvo i Kantonalno javno preduzeće “Sarajevo-šume”.

Kako je nakon sastanka najavio ministar Delić, Centar za napredne tehnologije u svom budućem funkcioniranju imat će fokus na razvoju inovacija, te težiti poduzimanju iskoraka za uspostavu sistemske podrške preduzetništvu u Kantonu Sarajevo.

Tokom posjete Upravi za šumarstvo, ministar Delić je istakao kako će se krenuti u novi pristup gazdovanju šumama.

Ovom prilikom, najavljena su nova smanjenja nameta privrednim subjektima u Kantonu, kroz smanjenje naknada za korištenje općekorisnih funkcija šuma.

U razgovoru sa svojim domaćinima iz KJP "Sarajevo-šume", ministar je istakao kako će resorno ministarstvo podržati sve projekte.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.