7.3.2023. 19:30
0
Trijumf paket usluga za premium klijente
Osim standardnih proizvoda paket Trijumf sadrži i putno zdravstveno osiguranje, Mastercard World Elite kreditnu karticu, Boingo WIFI uslugu za Mastercard korisnike na više od milion lokacija širom svijeta, pristup biznis salonima na aerodromima.


Što više usluga banke klijent koristi, cijena paketa je niža, a korištenje paketa usluga Trijumf moguće je i bez naknade ukoliko klijent ostvari minimalno 12 bodova.

Klijentima koji apliciraju za ovaj paket usluga Raiffeisen banka nudi posebnu pogodnost – korištenje paketa bez naknade do 30. juna tekuće godine.

 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.