19.10.2015. 10:07
0
Otkrivena jedna od najvećih tajni o Disneyevom “Aladinu“
Ukoliko spadate u onu grupu koja voli Disneyeve animirane filmove, a posebno 'Aladina', donosimo vam jednu od najvećih tajni ovog animiranog filma.

Fanovi animiranog filma “Aladin“ odavno su postavili teoriju o duhu iz lampe i samo su čekali dan kada će njihova sumnja biti potvrđena. 

Da li se sjećate prve scene u kojoj čovek sa turbanom najavljuje priču? 

Jedna od teorija glasila je da je to zapravo maskirani duh, koga je je tumačio pokojni glumac Robin Vilijams. Do ovog zaključka su fanovi došli, jer čovjek ima četiri prsta. 

Reditelji Džon Masker i Ron Klement potvrdili su da je ova teorija fanova tačna. 

Zapravo prvobitna ideja je bila da čovjek, sa početka filma, na kraju otkrije da je duh, ali scenario se znatno promijenio, pa se od te ideje odustalo. 

Tako se fanovima želja ispunila, i dokazano je da je njihova teorija bila tačna.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.