8.2.2016. 15:15
0
Bosanac najbolji mladi glumac na dodjeli Zlatne kamere u Hamburgu
Edin Hasanović porijekom iz Bosne i Hercegovine dobitnik je nagrade u kategoriji mladih glumaca, koja mu je dodjeljena na sinoćnjoj glamuroznoj 51. dodjeli nagrada Zlatna kamera u Hamburgu, javili su njemački mediji, prenosi agencija Patria.

Zlatna Kamera ja prestižna nagrada u Njemačkoj, a dodjeljuje se u nekoliko kategorija. Nagradu dodjeljujenje televizijski magazin HÖRZU, koji ima milione čitatelja. Hasanović je rođen 1992. godine, a zemlju je napustio sa majkom iste godine. Sam nastup Hasanovića pred više od 1.000 gostiju u Hamburgu oduševio je mnoge, a ponajviše to kada je nekoliko puta spominajo svoju majku i svoju porodicu.

Hasanović nije zaboravio Bosnu i Hercegovinu kao ni svoj jezik, piše Patria.

(Patria)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.