16.2.2016. 14:08
0
Ko će biti novi James Bond?
Čini se kako biti James Bond nije nimalo lak posao. Nakon četiri nastavka, glumac Daniel Craig odlučio je kako više ne želi utjeloviti najslavnijeg tajnog agenta.

47-godišnji glumac povukao se kao bi mogao na miru snimati TV seriju "Purity", te mu ne pada na pamet više biti 007, zbog kojeg je podnio mnoge tjelesne povrede i izazove.

Ipak, ima onih koji još čekaju svoju priliku. Ko će biti novi Bond? Hollywood već neko vrijeme šuška kako bi to mogao biti neko od tri slavna glumca - Idris Elba, Tom Hardy te Damian Lewis.


Idris Elba

Idris se istaknuo u seriji "Luther", a mnogi smatraju kako bi upravo zgodni Britanac mogao biti prvi tamnoputi tajni agent.


Damian Lewis

Među favoritima je i zvijezda serije "Homeland" Damian Lewis, ali miljenik žena širom svijeta svakako je glumac Tom Hardy.


Tom Hardy

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.