21.3.2016. 14:24
0
Arnold Schwarzenegger najavio „Terminator 6“
Da kreatori "Terminatora" ne mare za brojke na box officeu i nepopularnost posljednjeg nastavka "Genisys" potvrdio je Arnold Schwarzenegger otkrivši da se radi na "Terminatoru 6".

U intervjuu za australski Channel 9, danas 68-godišnji glumac koji je utjelovio lik mašine za ubijanje, a obavljao je i funkciju guvernera Kalifornije, rekao je da se raduje novom nastavku.

Ipak, nije dao nikakve detalje, a zvaničnu potvrdu o snimanju novog nastavka trebaju dati iz produkcijskog studija Paramount, koji je u januaru iz planova povukao ovaj nastavak. Mnogi vjeruju da su se na taj potez odlučili zbog razočaravajućih rezultata "Terminator Genisysa" na box officeu gdje je u SAD-u zaradio tek 89 miliona dolara. Film u kojem glume Emilia Clarke, Matt Smith i Jai Courtney napravio je nešto značajniji uspjeh van SAD-a zaradivši 350 miliona dolara.

"Genisys" je ostavio mnogo neodgovorenih pitanja i zaradio najgore kritike od svih filmova o "Terminatoru", a Schwarzenegger je usred intervjua iznenadio australsku voditeljicu ustavši sa stolice nakon pitanja o republikanskom predsjedničkom kandidatu Donaldu Trumpu.

"U ovom intervjuu govorim samo o fitnesu i zdravlju, a ne o politici i vezama", rekao je i ustao uz osmijeh.

(Nedim Pobrić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.