27.3.2016. 16:31
0
Premijerno prikazivanje promo-trailera šeste sezone Igre prijestolja
Ljubitelji serije “Igra prijestolja” (Game of Thrones) koji željno iščekuju šestu sezonu, treba da se pripreme za spektakularnu premijeru.

Nestrpljivo se iščekuju traileri, dok se panično izbjegavaju svi spoilere kojih je iz dana u dan sve više (a i sve ih je teže zaobići), a do zadnjeg trena odlučujete i hoćete li ove godine gledati epizodu po epizodu ili ćete pričekati da cijela sezona završi. To znači da ćete idućih deset sedmica morati čvrsto odlučiti da izbjegavate objave nepažljivih prijatelja i još gorih medija koji sve neželjene informacije potrpaju u naslov.

Uglavnom, najnoviji trailer se pojavio i vrijeme je da ponovimo sve što znamo o šestoj sezoni (a čekaju nas još najmanje dvije) svima omiljene serije, prenosi Index.

Ako ste fan, koji je redovno gledao svaku epizodu, vjerojatno vam je već neko vrijeme zabilježen 24.april, kada će ekipa napokon krenuti u novo rušenje vlastitih rekorda gledanosti budući da iz sezone u sezonu privlače sve veći broj gledatelja.

Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.