31.5.2016. 10:39
0
Potpuna transformacija glumca: Poznati mišićavi zavodnik nabacio 30 kilograma i izgleda neprepoznatljivo
The Rock je poznat kao jedan od najseksepilnijih snagatora iz svijeta filma, no iako je na definiciji mišića radio desetljećima uz strog režim vježbanja i prehrane, za potrebe svog novog filma dopustio je sebi potpuno ludu transformaciju.

Uz pomoć filmskih rekvizita Dwayne Yohnson je naime nabacio više od 30 kilograma kako bi se pretvorio u punašnog teenagera koji je redovito na meti nasilnika, a u "kostimu" debeljka doista izgleda potpuno neprepoznatljivo.

U pitanju je film "Central intelligence" u kojem The Rock glumi jednog od najboljih agenata CIA-e, koji zbog trauma iz djetinjstva naprosto ne može podnijeti nasilnike.

Film bi u kina trebao stići već ovog ljeta, no i kratak video koji je glumac podijelio na svom Instagram profilu uspješno je nasmijao njegove fanove.
Srećom, glumac se nije poput nekih drugih svojih kolega doista podvrgnuo ekstremnom prejedanju za potrebe uloge, a u nastavku filma ponovo je mišićavi snagator kavog ga publika najviše voli, piše index.hr.



Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.