20.6.2016. 16:04
0
'Westworld': Roboti i kauboji stižu u novoj televizijskoj seriji
Legendarni film iz 1973. godine, 'Westworld', o robotima koji krenu ubijati goste zabavnog parka na Divljem Zapadu dobiva svoju visokobudžetnu seriju uz odličan foršpan.

HBO je objavio novi foršpan za visokoočekivanu SF seriju 'Westworld'. Serija se bazira na iznimno uspješnoj klasičnoj priči i filmu Michaela Crichtona o zabavnom parku u kojem su svi 'glumci' u stvari roboti koji ispunjavaju sve želje bogatim gostima. 1973. godine snimljen je i film, koji je postao jedan od uspješnijih filmova te godine, s legendarnim Yulom Brynnerom u ulozi pobunjenog smrtonosnog robota koji počne ubijati goste parka, nakon nenadane greške u programiranju.

Kako je pred nama još samo jedna epizoda 'Igre prijestolja' prije kraja šeste sezone, HBO je uložio značajna sredstva i napore da bi pretvorio 'Westworld' u SF hit jeseni. A budimo iskreni, sudeći prema foršpanu, čini se da bi to tačno tako i moglo biti.

Kako smo spomenuli, serija stiže u jesen, a u glavnim ulogama su Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, i Clifton Collins, Jr.


(Anesa Agović / 24sata.hr)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.