29.6.2016. 18:44
0
Komedija "Obavještajci" dolazi u bh. kina
Urnebesna komedija "OBAVJEŠTAJCI" (CENTRAL INTELLIGENCE) od 30. juna dolazi na redovne repertoare bh. kina.
Priča prati nekada maltretiranog štrebera koji je postao smrtonosni CIA agent (Johnson), koji se vraća kući zbog proslave godišnjice mature. 

Tvrdeći da je na tajnoj misiji, on će zatražiti pomoć nekadašnjeg „rmpalije s kampusa“ (Hart), a sada računovođe kome nedostaju slavni dani. 

Ali dok ovaj staloženi čovjek shvati u šta se upustio, biće prekasno da se izvuče, a njegov nepredvidljivi novi prijatelj će ga uvući u svijet pucačine, izdaje i špijunaže u kome obojica mogu da poginu na sto i jedan način.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.