3.7.2016. 20:50
0
Svjetsko priznanje za Viva film festival
Viva film festival je, po glasovima autora filmova i posjetilaca platforme FilmFreeway, proglašen jednim od top 100 festivala u ovoj godini.

Festival je osvojio 25,5 posto ukupnih glasova u konkurenciji od četiri hiljade festivala u svijetu.   

Direktor Festivala Ratko Orozović iskreno obradovan priznanjem izjavio je Feni da je to značajno priznanje, a još važnijim ga čini to što je, nakon drugog po redu izdanja Festivala, došao kao značajan podstrek da idemo dalje. A to je, kaže, priznanje i za BiH.      

Viva fest je međunarodni festival ekološkog, turističkog, religijskog i omladinskog filma, a održan je u Sarajevu od 1. do 6. juna kao i u gradovima Kakanj, Vareš, Mostar, Ljubuški, Lukavac i Sanski Most.

Poslije tog značajnog priznanja Orozović je odlučio da na naredni festival, koji će biti održan u septembru naredne godine, bude uvršten i muzički film.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.