4.7.2016. 18:54
0
Pogledajte kako je snimljena najveća bitka u 'Igri prijestolja'
'Battle of the Bastards' je posve moguće najbolja epizoda 'Igre prijestolja' ikada snimljena, a HBO nam je ovih dana otkrio i kako su ju točno uspjeli napraviti.

Premda smo pogledali šezdeset epizoda 'Igre prijestolja', jedna epizoda, tj. bitka u istoj, nas je ostavila bez daha. 'Battle of the Bastards' je možda i najbolja epizoda 'Igre prijestolja' ikada snimljena, a HBO nam je ovih dana otkrio i kako je ista točno napravljena.

U nastavku vam tako donosimo kratki video 'VFX Reel' koji pokazuje kako je jedna od najimpresivnijih TV bitki ikada snimljenih u biti imala samo dvjestotinjak statista i oko 70 konja.



(Anesa Agović / 24sata.hr)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.