9.8.2016. 21:55
0
Objavljen trailer za dugoočekivani nastavak i spektakularni završetak Resident Evila
Screen Gems je objavio prvi trailer za film “Resident Evil: Retribution” redatelja Paula W.S. Andersona.

Najavom drugačijeg Resident Evila 7 nekako smo smetnuli s uma da nam uskoro stiže i novi Resident Evil film, drugačiji od svega drugačijega. Srećom, glavna glumica Milla Jovovich podsjetila nas je na isti najavom prvog trailera za sljedeći utorak. Završno poglavlje Resident Evila promovirala je obećanjem da će konačno stati na kraj zločestim zaposlenicima Umbrelle.

Osim Mille Jovovich u glavnoj ulozi ostatak glumačke ekipe čine: Ali Larter (Heroes, Resident Evil: Afterlife) kao Claire Redfield, Iain Glen (Game of Thrones, Resident Evil: Extinction) kao Dr. Alexander Isaacs, Shawn Roberts (Edge of Darkness, Resident Evil: Afterlife) kao Albert Wesker, Ruby Rose (Orange Is the New Black) kao Abigail, Eoin Macken (The Night Shift) kao Doc, William Levy kao Christian, Fraser James (Law & Order: UK) kao Michael i Rola kao Cobalt.

Film u kina stiže 27. januara 2017. godine.


(Anesa Agović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.