14.8.2016. 11:56
0
Hadžihafizbegović: Za Roberta De Nira neću namjerno da kažem da je mega zvijezda, to je mega umjetnik
Robert De Niro je kazao kako će se možda vratiti u Sarajevo.
Hadžihafizbegović: Za Roberta De Nira neću namjerno da kažem da je mega zvijezda

Holivudski glumac Robert De Niro koji je boravio u Sarajevu u okviru Sarajevo Film Festivala prije nego što je napustio glavni grad BiH ručao je u sarajevskom restoranu Četiri sobe gospođe Safije sa zvanicama i prijateljima Festivala. Glumac je kazao kako će se možda vratiti u Sarajevo.

De Niro se raspitivao koliko je puta Angelina Jolie boravila u BiH, odnosno na SFF-u, a kada su mu kazali tri, nasmijao se i rekao da će se možda i on vratiti. 

Na ručku su također bili prisutni i američka ambasadorica Maureen McCormick, glumci Emir Hadžihafizbegović, premijer KS Dino Konaković, glumac Nikola Đuričko... 

"Na Sarajevo Film Festivalu svake godine imamo nešto novo. Ove godine imamo, namjerno ne želim da kažem mega zvijezdu, nego imamo megaumjetnika, jer Robert De Niro je nešto više od glumca i današnje druženje s njim je bilo fenomenalno. Rekao je da će doći u Sarajevo i kada ne bude festival i da je feed back koji je dobio od građana nešto što ga najviše oduševljava", rekao je Emir Hadžihafizbegović za Source, te dodao kako festival ide dalje i kako je to regonalna priča koja je odlična promocija Bosne i Hercegovine. 

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj: Ermin Ljumić
Montažer: Emir Preljević
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.