8.11.2016. 9:29
2
Dvojica kaskadera poginula na snimanju indijskog filma
Dvojica kaskadera utopila su se u jezeru na jugu Indije tokom snimanja scene skakanja iz helikoptera, prenosi Anadolu Agency (AA).

Incident se dogodio u ponedjeljak prilikom snimanja glavne scene filma. Kaskaderi Raghav Uday i Anil Verma skočili su iz helikoptera bez prsluka za spasavanje, a nijedan od njih nije znao plivati, saopštila je u utorak policija.  

Vlasti su saopštile da bi mogle podići optužnice za nemar ukoliko se utvrdi da su se sigurnosne norme prekršile. 

Jedan od najpoznatih kanada glumaca Duniya Vijay je također skočio u vodu, ali je uspio isplivati do mjesta gdje ga je spasio ribar.

Kanada jezik se uglavnom koristi u saveznoj državi Karnataka, koja ima veoma razvijenu filmsku industriju.

(Anadolu Agency)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.