28.12.2016. 17:26
1
Nikola Kojo snimio film o kojem priča cijela regija
Nakon što se započeo prikazivati u kinima, redateljski prvijenac legendarnog glumca Nikole Koje u srpskim je kinima u nepunih mjesec dana pogledalo preko 150 hiljada ljudi.
Nedugo potom film je sa svojim kino životom započeo i diljem Bosne i Hercegovine gdje ga je do danas pogledalo skoro 20 hiljada gledatelja, a zavidne rezultate ova hit komedija postigla je i u makedonskim kinima.

Uz Nikolu Koju koji je po prvi puta u svojoj bogatoj karijeri stao iza kamere, u komediji STADO glavne uloge su ostvarili Zoran Cvijanović, Nataša Ninković i Vesna Trivalić. Glavni junaci komedije STADO su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s "vragom", a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh...

(Index hr/Alen Avdić)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.