12.1.2017. 19:36
1
Neću da ti kažem ćelavi: Evo kako danas izgleda preslatka djevojčica iz filma “Mrtav ‘ladan”
Kada se prije 15 godina pojavio jugoslavenski (SRJ) film “Mrtav ‘ladan”, svi su skoro odmah upamtili rečenicu “Neću da ti kažem, ćelavi” koju tada izgovara Tara Manić.

Tara je u međuvremenu upisala pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, u klasi Alise Stojanović. Odabrala je posao iza kamere.

Prije nekoliko godina je u razgovoru za “24sata” otkrila da je iz prve upisala fakultet.

“Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom”, ispričala je.

“Od šeste do 18. godine sam išla u grupu kod Mike Aleksića, a još u gimnaziji (III beogradska) sam presjekla da će to biti režija. Bila sam prva na listi na upisu”, rekla je ona tada.

Tara danas izgleda ovako



(Blic/Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.