28.2.2017. 15:54
0
Donald Trump o skandalu na dodjeli Oscara: Glumci su naglasak stavili na politiku umjesto na svečanost
Donald Trump je skandal na završetku svečane dodjele Oscara u nedjelju pripisao tome što su hollywoodske zvijezde koje ga uglavnom kritiziraju prevelik naglasak stavile na politiku umjesto na tijek svečanosti. "Toliko su se usredotočili na politiku da su na kraju izgubili kontrolu", rekao je u ponedjeljak američki predsjednik za krajnje desni portal Breibart News.

Smjerao je na neviđenu pogrješku koja se dogodila na kraju večeri kada je kipić za najbolji film zabunom dobio "La La Land" a zatim je vraćen pravom dobitniku, filmu "Mjesečina". "Bilo je pomalo tužno. To je donekle umanjilo glamur dodjele Oscara", dodao je.

Republikanski predsjednik nije sudjelovao na dodjeli jer je u to vrijeme bio na večeri s guvernerima u Bijeloj kući gdje se, najavio je na Twitteru, treba "razgovarati o mnogim pitanjima, pa i o zdravstvenom sustavu".

Trump je tijekom čitave svečanosti bio na meti kritika voditelja i dobitnika, napose zbog svoje protuimigrantske politike. Legendarni dvojac iz filma "Bonnie i Clyde", Faye Dunaway i Warren Beatty pročitali su pogrješno ime dobitnika Oscara za najbolji film na pozornici Dolby Theatrea, što je možda najveća nesmotrenost u povijesti te ugledne nagrade. Warren Beatty je dobio pogrješnu omotnicu u kojoj je bilo navedeno ime Emme Stone, koja je netom prije dobila Oscara za najbolju glumicu.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.