4.8.2017. 13:41
0
Stiže film po knjizi Stephena Kinga
Najnovija ekranizacija romana Stephena Kinga “Mračna kula” jedan je od filmova koji se isčekivao ovog ljeta. Još od kada je odlučeno da će Idris Elba da igra revolveraša Rolanda podigla se velika prašina, a da li je sve bilo opravdano domaća publika će moći da provjeri uskoro.

Režiser je uspio da kombinujući elemente fantastike, horora i vesterna, na brilijantan način prenese na veliko platno najpoznatije književno djelo Stephena Kinga i povede vas na nevjerovatno putovanje kroz dobro i zlo.

Filmovi snimani po romanima Kinga spadaju u najuspješnije ekranizacije.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.