20.11.2017. 19:40
0
MOFF nagradio mlade filmske autore
U sklopu 11. Mostar film festivala, u suradnji s regionalnim akademijama, studenti su imali priliku gledati amaterske filmove svojih kolega, a najbolji su danas i nagrađeni.

Nagradu za prvo mjesto osvojila je ekipa iz Novog Sada, drugo mjesto zauzela je zagrebačka ekipa, dok je treće mjesto pripalo ekipi iz Beograda.

U suradnji s generalnim pokroviteljem MOFF-a HT Eronetom, autori tri najbolja filma nagrađeni su vrijednim nagradama i mobilnim telefonima.

Ravnatelj Festivala Slaven Knezović zahvalio je studentima koji su došli s akademija iz BiH, Hrvatske, Crne Gore i Srbije, čestitao je nagrađenima te izrazio nadu za će posjetiti Festival i sljedeće godine.

Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT Eronet-a Misijana Brkić-Milinković kazala je kako se nada da će publika na sljedećim festivalima imati čast gledati filmove mladih redatelja u natjecateljskom dijelu programa.

Organizatori festivala naglasili su važnost suradnje s filmskim akademijama i uvaženim stručnim i nastavnim kadrom.

Kao rastući Festival koji za cilj ima promociju regionalne filmske umjetnosti s naznakom na važnost glumačkog poziva, želimo doprinijeti što boljem razvijanju i afirmaciji mladih autora u današnjem društvu, kao i svijetu filmske industrije, poručili su organizatori.


(Fena/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.