6.9.2018. 13:30
0
Stiže osmi nastavak 'Policijske akademije'
Glumac Steve Guttenberg koji je u Policijskoj akademiji tumačio lik Careyja Mahoneyja otkrio je na Twitteru kako se snima osmi nastavak "Policijske akademije", omiljene franšize 80-ih godina prošlog stoljeća, piše The Hollywood Reporter.

Glumac je objavio tu informaciju kao odgovor jednom korisniku koji ga je upitao želi li snimiti nastavak kultne komedije. 

"Sljedeća Policijska akademija stiže, ne znam sve detalje, ali je film u pripremi", kratko je napisao glumac.

Za sada postoji sedam dijelova "Policijske akademije". Prvi je objavljen 1984. godine, a posljednji 1994. pod nazivom "Policijska akademija: Misija Moskva".

(FENA / Lejla Trle)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.