5.3.2019. 10:56
0
Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds dolaze u Rovinj: U Hrvatskoj se snima nastavak filma 'The Hitman's Bodyguard'
Neka od najvećih holivudskih glumačkih imena, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Ryan Reynolds, dolaze u Rovinj gdje će snimati nastavak uspješnog akcijskog filma iz 2017. "The Hitman's Bodyguard", potvrdio je gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga, koji kaže da je taj grad već izdao potrebne dozvole za snimanje holivudskog spektakla.

- Mogu potvrditi da je Grad obavio sve potrebno i ponudio pomoć za snimanje. Prema izdanim dozvolama, snimanje bi trebalo započeti već početkom travnja i potrajati mjesec dana - kaže Paliaga, javlja Glas Istre.

Nepoznato je gdje će biti smještene najveće zvijezde filma, ali sigurno je da će imati poseban tretman s najvišom razinom usluge.

Rovinjski gradonačelnik otkrio je i da će za potrebe snimanja biti izgrađen filmski kamp u staroj Mirninoj hladnjači i oko nje. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.