17.8.2019. 20:12
0
Zvijezde gruzijskog filma "A onda smo plesali" prodefilirale bosanskim ćilimom
FOTO: avaz
Drugu večer 25. Sarajevo Film Festivala bosanskim ćilimom ispred Narodnog pozorišta Sarajevo prošetala je ekipa gruzijskog filma "A onda smo plesali" koji je ujedno i otvorio Takmičarski program igranog filma.

Ekipa filma "A onda smo plesali" reditelja Levana Akina pozdravila je okupljene građane i posjetioce na Festivalskom trgu, te poručila da voli Sarajevo.

Bosanskim ćilimom su prodefilirale i brojne poznate ličnosti iz naše zemlje i regiona, poput Danijele Trbović nekadašnje voditeljice emisije "Najslabija karika", Maje Izetbegović, potpredsjednice SBB-a Adise Omerbegović-Arapović sa suprugom Adisom, tu je bila i ekipa filma "Heroji ne umiru", Amila Terzimehić, Adnan Hasković sa suprugom, Elma Juković, Damir Kustura, Zoran Redžić...

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.