27.12.2019. 14:47
0
Kanađani iz filma Sam u kući izbacili scene gdje se pojavljuje Trump
Kanadska državna televizija CBC izbrisala je scene s liderom SAD-a Donaldom Trumpom u kultnom prazničnom filmu “Sam u kući 2” (Home Alone 2: Lost in New York).

Predstavnik za medije CBC-a Chuck Thompson, rekao je da je iz 120-minutnog filma izbačeno osam minuta kako bi se napravilo mjesta za reklame. Kako je pojasnio, te promjene u filmu izvršene su 2014. godine, prije nego je Trump izabran za predsjednika te da promjene nisu bile politički motivisane.

Isječeni film CBC prikazao je ranije ovog mjeseca, što je izazvalo kritike brojnih Trumpovih pristalica, ali i filmolmofila.

Na Badnje veče ove godine Trump je “Sam u kući 2”, koji je objavljen 1992. godine, opisao kao veliki božićni hit.

“Pa i ja sam u ‘Sam u kući 2’. Mnogi ljudi to spominju svake godine, posebno za vrijeme praznika. Naročito djeca govore kako su me vidjela u filmu. Ne vide me na televiziji onako kako me vide u filmu. Bio je to dobar film i bio sam tada malo mlađi. I bila je čast to učiniti”, kazao je Trump.

U originalnoj verziji “Sam u kući 2” Trump se sreće s Kevinom u New York Plaza hotelu kada ga dječak pita gdje da ide. Trump je u to vrijeme bio vlasnik tog hotela, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.