3.5.2020. 20:16
0
Sheldon glumi u novoj Netflixovoj seriji, ljudi ga se boje: "Mrzim ga od početka"
Jima Parsonsa publika je zavoljela kao ekscentričnog Sheldona u Teoriji velikog praska, no sad im se predstavio u posve novom svjetlu.

Glumac se pojavio u novoj Netflixovoj seriji Hollywood, a gledatelji ga se, kako pišu po društvenim mrežama, boje. 


Parsons glumi lik Henryja Willsona koji je utemeljen na stvarnoj osobi, lovcu na talente iz zlatnog doba Hollywooda, a Wilson je bio na glasu kao iznimno neugodna osoba. 


"Neprestano mislim o tome kako je Jim Parsons ovo odigrao, bojala sam ga se većinu vremena, ali mi ga je bilo i žao, ne znam ima li to smisla."



"Vidjeti Jima Parsonsa kako je dobro odigrao taj lik bilo je nevjerojatno. Nikad ga nisam vidjela u takvoj ulozi. Mrzila sam ga od početka, onda znate da je uspio."




(Nermana Crnčalo)



0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.