6.8.2020. 16:15
0
Poznati filmski umjetnici na 'Masterclass' razgovorima Sarajevo Film Festivala
U ovogodišnjoj seriju razgovora u programu "Masterclass" 26. Sarajevo Film Festivala učestvovat će neki od najpoznatijih filmskih umjetnika iz cijelog svijeta.

Ove godine festivalska publika moći će ih gledati online, na platformi ondemand.sff.ba, saopćeno je iz Sarajevo film festivala. 

"Masterclass" program uključuje razgovore s režiserom Michelom Hazanaviciusom, glumicom Bérénice Bejo, režiserom Michelom Francom i režiserom Rithyjem Panhom.

Program "Masterclass" razgovora Sarajevo Film Festivala realizuje se u saradnji s uglednim filmskim magazinom Variety i bit će dostupni širom svijeta preko Variety Streaming Rooma.

(Fena)

SFF
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.