2.9.2020. 10:52
0
Bradley Cooper zbog bolesne majke dva mjeseca nije izašao iz kuće
Holivudski glumac Bradley Cooper u svom posljednjem intervjuu otkrio je da se tokom karantina zbog koronavirusa posebno štitio te nije napuštao kuću mjesecima. Njegova majka teški je bolesnik i tako bi je doveo u veliku opasnost.

- Najgore razdoblje, prije popuštanja mjera, proveo sam u svom domu s majkom i kćerkom te dva psa. Nisam napustio kuću. Moja majka imat će uskoro 80  godina i teški je bolesnik te ima klostomnu vrećicu. Nikoga nisam puštao u kuću, niti sam igdje išao. Ukoliko se ona zarazi koronom, to će biti njen kraj -  objasnio je brižni Kuper koji je za majku iznimno vezan. 



Bredli Kuper s majkom

- Živimo u kući u gradu s iznimno malim vrtom, ali i taj mali dio na zraku dobro nam je došao u toj situaciji. Tu je i moja živaha kćerkica Lea koju sam tokom karantina učio plivati u kadi, to joj se jako svidjelo - kazao je glumac.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.